Online-anmälan är öppen

Det går nu att anmäla sig online till tävlingar som arrangeras från och med årsskiftet 2016-2017. Ytterligare tävlingar kommer löpande att läggas till på webbsidan.

Som ett första steg skall spelare som vill anmäla sig göra en registrering. Detta gäller för såväl nya spelare som för spelare med befintlig licens. Spelare som inte tidigare har haft licens erhåller omgående sitt licensnummer. Därefter kan tävlingsanmälningar göras online. Anmälningsavgifter för de allra flesta tävlingarna kommer att kunna betalas online, både genom kortbetalningar och direktöverföringar från bank. Obetalda licensavgifter kan betalas online.

Licensen är utan kostnad för spelare upp till 12 år. Licensen är även utan kostnad för spelare som endast vill spela motionstävlingar. Samtliga utländska spelare som vill anmäla sig i svenska tävlingar skall registrera sig och anmäla sig online. Licensen är utan kostnad så länge utländsk spelare inte spelar för en svensk tennisklubb.

Licensavgiften för spelare 13-18 år är 300 kronor samt för spelare 19 år och äldre 450 kronor. Licensen innefattar en försäkring som gäller i samband med spelares träning och tävling.

Samtliga tävlingar 2017 kommer efterhand att publiceras på den nya tävlingssidan. I början av november kommer tävlingskalendern för perioden januari-april att publiceras i sin helhet.

Så här gör du för att anmäla dig till en tävling:

- Välj Registrera dig
- Fyll i formuläret
- Bekräfta din registrering via länk som du får via e-mail
- Logga in
- Om det krävs – betala licensavgift
- Anmäl dig online

Har du frågor kring licenser och online-anmälningar, kontakta Svenska Tennisförbundet, tavling@tennis.se, 010-444 04 10.


Nyhetsöversikt

Så här anmäler du dig!

  1. Välj Registrera dig
  2. Fyll i formuläret
  3. Bekräfta din registrering genom länk som du får via e-mail
  4. Logga in
  5. Om det krävs - betala licensavgift under Profil-Licensinformation
  6. Anmäl dig online

Problem eller frågor? Kontakta Svenska Tennisförbundet, tavling@tennis.se

International tournaments

Tournaments sanctioned by the Swedish TA are displayed on these pages. Some of the tournaments are open for other nationalities.

For international Tournaments (ITF, ATP, WTA, Tennis Europe, etc) organised in Sweden in 2017 please see click here

Mer

Online-anmälan är öppen

Det går nu att anmäla sig online till tävlingar som arrangeras från och med årsskiftet 2016-2017. Ytterligare tävlingar kommer löpande att läggas till på webbsidan.

Som ett första steg skall spelare som vill anmäla sig göra en registrering. Detta gäller för såväl nya spelare som för spelare med befintlig licens. Spelare som inte tidigare har haft licens erhåller omgående sitt licens Mer

provided by tournamentsoftware.com